Caracteristici

  • Ulei pentru ingrijirea corpului si a tenului
  • Contine: vitamine, uleiuri eterice de citrice: lamai, portocal, grapefruit, bergamot
  • Greutate: 80 ml

Descriere

Utilizarea diverselor uleiuri pentru ingrijirea pielii datazea din timpuri biblice. Uleiurile favorite folosite in trecut pentru ingrijirea pielii erau uleiul de migdale, de ricin si de masline. De asemenea erau bine cunoscute efectele benefice ale uleiului de jojoba si aloe.

Odata cu dezvoltarea industriei cosmetice, uleiurile au fost treptat substituite de laptele de corp. Componenta principala a laptelui de corp este apa, ca atare procesul de productie este mult mai ieftin. Noi am optat pentru uleiuri, care au traditii de cateva mii de ani, la care am adaugat componente farmaceutice contemporane recunoscute (ulei de parafina, vitamine).

Ulei usor, inprospator pentru ingrijirea zilnica a pielii cu vitamine, uleiuri eterice de citrice: lamai, portocal, grapefruit, bergamot. Se aplica pe pielea umeda. A nu se folosi inainte sau in timpul expunerii la soare sau tratament in solarium.

Efecte

Ulei care datorita continutului de vitamina E si C are un efect antioxidant neutralizand astfel actiunea radicalilor liberi si asigurand pielii un aspect neted si sanatos. Stimuleaza in acelasi timp dezvoltarea tesuturilor conjunctive ceea ce ii reda fermitatea si delicatetea.

Acizii citrici din compozitia sa stimuleaza regenerarea celulelor in profunzime si producerea de colagen si elastina. Formula delicata si calitatile pozitive il recomanda pentru ingrijirea curenta a pielii. Este indicata utilizarea dupa expunerea la soare datorita continutului de antioxidanti. Actioneaza terapeutic in cazul proceselor inflamatorii, al ulceratiilor, al anumitor tipuri de egzeme, hiperpigmentare, reduce capilarele sparte si venele dilatate.

Mod de utilizare

Se aplica pe pielea umeda. A nu se folosi inainte sau in timpul expunerii la soare sau tratament in solarium.

Recomandare

Uleiul Hemel Fresh Body & Skin Care Oil poate fi folosit cu succes si ca demachiant (aplicati pe o discheta demachianta cateva picaturi de ulei si masati usor pielea umeda).

Plante predominante

  • lavanda
  • portocala
  • lamaie.