Caracteristici

  • Ulei pentru ingrijirea corpului si a tenului
  • Contine: uleiuri eterice de citrice: lamai, portocal, grapefruit, bergamot
  • Greutate: 55 ml si 200 ml

Descriere

Utilizarea diverselor uleiuri pentru ingrijirea pielii datazea din timpuri biblice. Uleiurile favorite folosite in trecut pentru ingrijirea pielii erau uleiul de migdale, de ricin si de masline. De asemenea erau bine cunoscute efectele benefice ale uleiului de jojoba si aloe.

Odata cu dezvoltarea industriei cosmetice, uleiurile au fost treptat substituite de laptele de corp. Componenta principala a laptelui de corp este apa, ca atare procesul de productie este mult mai ieftin. Noi am optat pentru uleiuri, care au traditii de cateva mii de ani, la care am adaugat componente farmaceutice contemporane recunoscute (ulei de parafina, vitamine).

Ulei usor, inprospator pentru ingrijirea zilnica a pielii cu vitamine, uleiuri eterice de citrice: lamai, portocal, grapefruit, bergamot.

Efecte

Antioxidantii puternici, vitamina A si C neutralizeaza efectul nociv al radicalilor liberi, stimuland in acelasi timp dezvoltarea tesuturilor conjunctive ceea ce ii reda fermitatea si delicatetea.

Pielea ramane neteda si sanatoasa. Are un efect reconfortant datorat acizilor citrici din lamaie si portocala. Se recomanda pentru ingrijirea curenta a pielii.

Mod de utilizare

Se aplica pe pielea umeda. A nu se folosi inainte sau in timpul expunerii la soare sau tratament in solariu.

Recomandare

Uleiul Fresh poate fi folosit cu succes si ca demachiant (aplicati pe o discheta demachianta cateva picaturi de ulei si masati usor pielea umeda)

Plante predominante

  • lavanda
  • portocala
  • lamaie