Caracteristici

  • Ulei pentru ingrijirea pielii bebelusilor
  • Greutate: 55 ml si 200 ml

Descriere

Ulei excelent pentru ingrijirea pielii sensibile, delicate a copiilor, imbogatit cu uleiuri eterice de levantica si vitaminele A, D si E. Puteti fi siguri ca pielea copilului va fi elastica, neteda, proaspata si protejata in cursul intregii zile si nopti.

Prin selectarea adecvata a componentelor biologice (ulei eteric de lavanda si musetel si un procent ridicat de vitamine) s-a obtinut un preparat indicat pentru ingrijirea cotidiana a pielii copiilor si pentru pielea sensibila in general.

Efecte

Actioneaza benefic asupra calmarii iritatiilor, a infectiilor si mancarimii, asigurand pielii copiilor, in cursul intregii zile si pe timp de noapte, aspectul neted si protectie.

Uleiul pentru copii Hemel Baby Skin Oil protejeaza pielea bebelusului care nu dispune inca de mecanisme dezvoltate de aparare si protectie, stimuleaza, regenereaza, hraneste si hidrateaza pielea bebelusului

Mod de utilizare

Se aplica pe pielea umeda in cantitati mici, cu masaj usor.

Recomandari

Uleiul si crema pentru copii Hemel for Baby Skin se completeaza in mod armonios

Prin folosirea ambelor produse, se inchide cercul necesitatilor unei epiderme in dezvoltare, deoarece efectele se completeaza

Efectele protectiei vor fi cu atat mai puternice daca aceste produse se vor utiliza dupa fiecare contact al pielii cu apa.

Uleiul pentru bebelusi, datorita efectului sau de purificare, in cazul pielii afectate sau in calatorii, poate inlocui baia.

Plante predominante

  • lavanda
  • roinita
  • musetel