Caracteristici

  • Ulei recomandat pentru prevenirea si eliminarea celulitei
  • Greutate: 200 ml

Descriere

Celulita reprezinta leziunea tesutului de legatura subcutanat, care apare ca urmare a depunerii materiilor reziduale. Tesutul gras, hormonii, miscarea insuficienta si fumatul influenteaza circulatia sanguina, impiedicand eliminarea acestor materii.

Hemel Anti-Cellulite Oil sporeste circulatia, iar combinatia speciala a componentelor active de origine din plante ajuta la descompunerea si eliminarea celulitei din straturile subcutanante ale tesutului de legatura.

Efecte

Ajuta descompunerea tesutului gras si impiedica depunerea acestuia, dezintoxicarea este ajutata si de sporirea transpiratiei (busuioc) si de efectul diuretic (ienupar).

Bioregeneratorii (saponina, colina, cvervetina) regenereaza tesutul subcutanat – taninii din geraniu, rozmarin, busuioc netezesc pielea de deasupra celulitei.

Pe langa faptul ca degradeaza celulita, ingrijeste si protejeaza pielea. Este un preparat eficient destinat tratamentului intensiv al pielii in zonele afectate de celulita.

Mod de utilizare

Se aplica cu masaj intens pe pielea umeda. Se recomanda aplicarea de doua ori pe zi.

Recomandari

Beti zilnic 2,5 l lichide, evitati alimentele grase si prelucrate industrial, faceti cat mai multa miscare, faceti sport.

Nu fumati! Fumatul incetineste circulatia periferica, pielea este lipsita de hranire naturala si curatire prin intermediul sangelui.

Consumati ceaiuri de plante (in special cele bogate in antioxidanti). Ceaiurile ajuta eliminarea materiilor toxice.

Plante predominante

  • rozmarin
  • busuioc
  • ienupar