Sistemul de lucru Hemel Cosmetics

Introducere in Sistemul Hemel

Stimati consumatori, multumim pentru timpul dumneavoastra pretios dedicat pentru a cunoaste afacerea intreprinsa de noi. Sistemul Hemel International este fondat in anul 1991 la Viena. Activitatea de baza este productia de produse naturale, preparate cosmetice concentrate, pe baza de produse apicole si plante medicinale.

Cititi mai departe …

Despre produsele Hemel Cosmetics

Misiunea noastra este productia de produse de cea mai inalta calitate, total naturale, produse cosmetice si alte produse care vor contribui la imbunatatirea calitatii vietii si sanatatii a milioane de oameni si o fantastica oportunitate de afacere care, prin folosirea si recomandarea produselor noastre, poate deveni o mare afacere prin formarea propriei retele de consumatori si le asigura lor si prietenilor lor realizarea celor mai frumoase vise.

Cititi mai departe …

Ce obtineti prin Hemel Cosmetics?

Aveti nevoie numai de bunavointa, de decizia de a schimba ceva in viata dumneavoastra, hotararea ferma de a incepe sa lucrati. Aceasta activitate o poate realiza oricine, indiferent de educatie si de starea materiala. Puteti lucra oricand, in orice loc, la orice ora; nu aveti director sau sef, singuri decideti cu cine lucrati, cand lucrati, cat lucrati si cat de mare va fi castigul dumneavoastra.

Cititi mai departe …

Sistemul de castiguri Hemel Cosmetics

Pentru o distributie cat mai buna a produselor, ne-am straduit sa concepem un sistem de lucru cat mai stimulativ. Am introdus multe noutati in comparatie cu alte sisteme de marketing in retea, care se refera in special la sistemul de distribuire a castigului, precum si la marirea castigului membrilor sistemului Hemel Cosmetics.

Cititi mai departe …

Regulamentul de lucru

Acest Regulament de Lucru determina statutul, drepturile, obligatiile si responsabilitatile membrilor din Reteaua Hemel de consumatori inregistrati. Membrul este obligat sa cunoasca continutul acestui Regulament si sa respecte prevederile acestuia.

Cititi mai departe …

Consumator Hemel Cosmetics

Pentru a se inscrie cumpara la alegere produse in valoare de 20 puncte (P) (pret cu reducere 25%) si pachetul cu materiale de lucru in valoare de 20 lei (card membru, catalog, contract, Regulament de lucru, Sistem de lucru, lista de preturi, pliante), foloseste produse, nu are obligatii lunare de rulaj si nu beneficiaza de punctele realizate.

Cititi mai departe …

Partener Hemel Cosmetics

Pentru a se inscrie cumpara la alegere produse in valoare de 20 puncte (P) (pret cu reducere 25%) si pachetul cu materiale de lucru – in valoare de 20 lei, iar punctele realizate lunar le foloseste pentru construirea retelei.

Cititi mai departe …