Caracteristici

  • Masca pentru ten normal – set 3 in 1: argila verde, ape florale si uleiuri din plante

Descriere

Produs inovativ, destinat curatarii profunde, revitalizarii, regenerarii si activarii proceselor biologice incetinite sau oprite, avand o actiune biologica completa in interiorul celulei timp de 24 ore – ten normal.

Setul contine:

  • Floral Water – 100 ml (ape florale)
  • Essential Oil – 10 ml (uleiuri esentiale din plante)
  • 1 plic argila verde
  • recilient ceramica
  • spatula ceramica

Efecte

Diminuarea efectelor nocive ale radicalilor liberi Argila de cea mai buna calitate in amestec cu ceaiuri medicinale cu efect detoxifiant si calmant.

Uleiurile eterice extrase din plante endemice provenind din zone ecologice controlate de pe litoralul mediteranean au o actiune regenerativa si nutritiva.

Hidrolatii din plante medicinale dezinfecteaza pielea in profunzime. Combinatia componentelor de cea mai buna calitate, selectata cu grija, determina eficienta multipla a acestei masti in raport cu produse similare din aceeasi categorie.

Este indicata pentru curatirea si improspatarea pielii uscate si mixte. Datorita rezultatelor exceptionale si ambalajului decorativ este un cadou ideal.

Mod de utilizare

Pasul 1: – Puneti trei lingurite din continutul mastii in vasul de preparare – Folositi o lingura de lut (nu se foloseste lingura de metal, ci din lemn, ceramica sau plastic, pentru a nu exista reactii cu oligoelementele din argila).

Pasul 2: – Adaugati o ligurita si jumatate de apa florala (este foarte important sa pastrati proportia de argila si apa florala de 2:1)

Pasul 3: – Adaugati zece picaturi de pipeta din uleiul eteric

Pasul 4: – Amestecati compozitia cu spatula ceramica. Densitatea trebuie sa fie indeajuns pentru a o intinde usor in zona pe care aplicam masca

Pasul 5: – Aplicati masca pe tenul in prealabil curatat, incepand de la gat in sus, evitand zona din jurul ochilor

Recomandari

Asezati-va confortabil, relaxati-va si lasati masca sa actioneze aproximativ 30 minute.

Apoi spalati-va bine fata cu apa calduta

Aplicati o crema de fata de uz zilnic

Cele mai bune rezultate se obtin combinand Aromaterapy Herbal Mask cu crema Red Magic

Plante predominante

  • lavanda
  • artemisia
  • siminoc