Caracteristici

  • Sampon+Tonic – Program impotriva caderii parului
  • Greutate: sampon – 200 ml, tonic – 200 ml

Descriere

Program impotriva caderii parului ce are ca scop prevenirea, respectiv oprirea caderii parului si care ii reda elasticitatea, luciul si vitalitatea. Elimina cauzele dezechilibrului ciclului de crestere a parului, combate eficient caderea parului.

Samponul special calmeaza pielea iritata, aducand la nivel normal seboreea si secretia glandelor sebacee. Sfera de actiune a tonicului: pielea, parul, radacina parului, glandele sebacee.

Efecte

Eliminarea cauzelor de dezechilibrare a ciclului de crestere a parului, previne eficient caderea parului. Extractele polivalente active (castan salbatic, musetel, hamei, roinita…) si adaosul suplimentar de vitamine garanteaza un produs care actioneaza preventiv si curativ.

Revitalizeaza parul deteriorat, ii reda umiditatea si il protejeaza impotriva factorilor nocivi. Utilizarea curenta este recomandata in situatii de exces seboreic, secondat de caderea abundenta a parului.

Mod de utilizare

O cantitate mica de sampon se maseaza insistent pe parul umed, de la radacina spre varfuri. Se limpezeste abundent si se repeta procedura dupa necesitate.

Dupa spalare, se aplica pe parul umed o cantitate mica de tonic masandu-se la radacina parului. Tonicul nu se limpezeste.

Aplicarea tonicului se face maxim de doua ori pe saptamana

Plante predominante

  • hamei
  • musetel
  • iarba haiducului