Descriere

Hemel FitoFit este un produs natural de dieta, pastile pe baza de plante cu efect detoxifiant puternic si are proprietati puternic antioxidante. Se compune din sase plante medicinale combinate in mod ideal, si este potrivit pentru toate varstele.

S-au obtinut rezultate excelente, fara diete istovitoare si nu exista nici un efect secundar. FitoFit reduce grasime in sange, elimina celulita, regleaza digestia si functionarea intestinului. Utilizatorii FitoFit au realizat intr-o luna pierdere de greutate de 3.5 – 11 kg.

FitoFit este un preparat pe baza de plante conceput pentru reducerea greutatii si pentru intretinerea acestuia. Contine extract de plante medicinale uscate: ceai verde, crusin, porumb, salvie, anghinare si urzica.

Nu exista efecte adverse asupra sanatatii si conduce la reducerea eficienta a greutatii mentinand nivelul dorit.

Mod de utilizare

Doza recomandata este de 1 comprimat inainte de micul dejun si masa de pranz cu un pahar plin cu apa. Este recomandat sa fie administrata cu minim 20 de minute inainte de mese.

Pentru persoane cu greutate mai mare de 100 kg poate fi consumat de 3 ori pe zi cate 1 comprimat.

Pentru a mentine greutatea realizata se va utiliza 1 comprimat pe zi, inainte de mese abundente. Ultima pilula se va lua cu cel putin trei ore inainte de culcare.