Caracteristici

  • Mini-filtrul de apa WaterDrop – Battery Kit
  • Actiune: purifica apa de nisip, calcar, mal, rugina, substante organice
  • Dimensiunile sitei cristaline 80 microni
  • Debit maxim prin filtru 10 litri de apa pe minut

Descriere

Apa este cel mai important element pentru existenta vietii. Doua treimi din planeta si mai mult de 70% din organismul uman este compus din apa.

Alimentarea sigura cu apa tot mai mult atrage atentia publicului larg si mediilor. Alimentarea cu apa devine strategic mai importanta decat petrolul. Prima asociere la cuvantul apa este curatenia, claritatea si izvor de viata.

Cu parere de rau, in viata reala nu este tot timpul asa. Calitatea apei prezinta o problema serioasa pentru cetatenii multor state. Se pune inevitabila intrebare: Oare o fi, si in ce masura este apa aceea curata si sanatoasa?

Rezolvarea acestei probleme este Hemel WaterDrop. Unic, simplu si eficace! Mini-filtrul de apa WaterDrop purifica cu succes apa de nisip, calcar, mal, rugina, substante organice.

Mini filtru de apa purificator Hemel WaterDrop Battery Kit este ecologic, silentios, practic, un filtru care elimina mecanic bacteriile, metalele grele, nisipul, calcarul si surpusul de clor din apa.

Dimensiunea porilor sitei de cristal este de 80 microni, ceea ce inseamna ca filtreaza toate particulele mari. Recomandat pentru uz casnic, pentru utilizarea curenta nelimitata in scopul pastrarii si ameliorarii sanatatii, prin utilizarea unei ape sanatoase.

Mod de utilizare

Filtrul se monteaza cu usurinta la robinet si poate fi utilizat imediat. Sita de cristal se schimba cand se aduna un surplus de impuritati. Functioneaza la orice temperatura.