Caracteristici

  • Masca vegetala destinata regenerarii tenului matur, sensibil si obosit
  • Contine: componente naturale de calitate superioara: plante medicinale, plante aromatice, argila cosmetica
  • Actiune: curata pielea, intensifica circulatia periferica, lifting facial
  • Greutate: 50 g

Descriere

Amestec perfect din plante medicinale destinat regenerarii tenului matur, ce intensifica circulatia periferica, ofera lifting facial, curata pielea si o improspateaza.

Mastile Hemel patrund foarte repede in profunzime in tesut, stimuland toate functiile vitale ale celulelor pielii. Inca de la prima folosire, pielea devine mai neteda si intinerita, dar odata cu folosirea frecventa efectele devin din ce in ce mai vizibile.

Din componenta ei fac parte plante medicinale selectate: tataneasca, galbenele, barba-ursului, cantarion, rozmarin, cimbru si argila verde.

Efecte

Stimuleaza si eficientizeaza mecanismul de regenerare al pielii facilitand refacerea celulelor degenerate in urma consecintelor actiunii negative la care sunt expuse in cursul zilei. Are efect curativ asupra cicatricelor si deteriorarilor.

Stimuleaza circulatia si reda pielii aspectul sanatos si tineresc. Acest produs trateaza cu succes pielea obosita si deteriorata. Stimuleaza circulatia si reda pielii aspectul sanatos si tineresc.

Mod de utilizare

Inainte de aplicare amestecati doua lingurite de masca cu patru de apa fierbinte. Masa calduta obtinuta se aplica uniform pe fata si pe gat evitand zona ochilor si a gurii.

Dupa uscare, masca se indeparteaza cu apa calduta. Pentru pregatirea mastii, NU folositi obiecte din metal.

In functie de starea si tipul pielii timpul recomandat pentru actionarea activa este de 20-30 minute, adica pana la uscarea totala a mastii.

In timpul actiunii mastii trebuie sa avem o pozitie confortabila, evitand miscarea muschilor faciali. Este suficient sa repetati tratamentul o data pe saptamana.

Plante predominante

  • tataneasca
  • galbenele
  • cimbru.