Caracteristici

  • 100% fructe organice
  • Fara adaos de zahar
  • Fara conservanti si alte substante chimice
  • Valoare calorica scazuta (pot fi consumate de copii si diabetici)
  • Valoare nutritiva maxima

Descriere

Socul este una dintre plantele cu cel mai mare continut de vitamina B care detoxifica organismul si stimuleaza apetitul. Contine flavonoide, tanina, saponine, holing, rasini, acizi organici. Toate partile componente ale plantei de soc se utilizeaza pentru tratarea diverselor maladie.

Fructele de soc sunt mici si suculente si din sortimente selectate cu grija, cultivate in spatii organice controlate, printr-un proces de prelucrare special, se produce marmelada care reprezinta o curiozitate si o inovatie pe piata acestor produse.

Regiunile ecologice pure unde sunt cultivate, aplicarea tehnologiei de fierbere sub presiune, ambalarea la cald, inchiderea ermetica la cald si pasteurizarea uscata, sunt elemente ale calitatii produselor „Bellitza“. Pastrand toate calitatile naturale, produsele „Bellitza“ mentin prospetimea fructelor si legumelor, in suc propriu.

Marmelada „Bellitza“ de soc a obtinut medalia de aur pentru calitate si inovatie. O masa fina, neteda, compacta in ceea ce priveste continutul si valoarea, se recomanda pentru alimentatia curenta.