Caracteristici

  • 100% fructe organice
  • Fara adaos de zahar
  • Fara conservanti si alte substante chimice
  • Valoare calorica scazuta (pot fi consumate de copii si diabetici)
  • Valoare nutritiva maxima

Descriere

Fructele de maces au un gust placut, acrisor. Continutul de vitamina C este de zece ori mai mare decat al lamaiei si de 120 de ori mai mare decat al portocalei. Macesul contine din abundenta vitamina P, A, B2, PP, K, flavonoide, tanine, acizi citrici si de mere, pectin.

Fructele de maces ajuta la sanatatea generala a organismului, crescand rezistenta acestuia. Neutralizeaza radicalii liberi. Efectul curativ al macesului numit si trandafir salbatic este cunoscut din vremuri imemoriale, o dovada in acest sens fiind retetele pentru pregatirea gemurilor si marmeladelor din sec. XVII.

Regiunile ecologice pure unde sunt cultivate, aplicarea tehnologiei de fierbere sub presiune, ambalarea la cald, inchiderea ermetica la cald si pasteurizarea uscata, sunt elemente ale calitatii produselor „Bellitza“. Pastrand toate calitatile naturale, produsele „Bellitza“ mentin prospetimea fructelor si legumelor, in suc propriu.

Acesta a fost motivul pentru care macesul a obtinut locul cuvenit in programul „Bellitza“. Cultivat in spatii protejate si prelucrat sub forma de marmelada de o consistenta impecabila, este o adevarata delicatesa pentru persoanele de toate varstele.