Caracteristici

  • Lotiune de plaja pentru corp pentru protectia impotriva razelor UVA, UVB si UVC (FPS 30)
  • Greutate: 100 ml

Descriere

O lotiune naturala pentru protectia impotriva razelor UVA, UVB si UVC, fara parfumuri sau conservanti sintetici. Datorita factorului mare de protectie va va permite sa va bucurati de soare in siguranta si pentru mai mult timp.

Creat special pentru mentinerea umiditatii pielii, previne uscarea excesiva a acesteia, are efect antioxidant si protejeaza impotriva radicalilor liberi. Datorita concentratiei mari de filtre neorganice UV incetineste procesul de imbatrinire a pielii.

Din compozitia sa fac parte: hidrolat de lavanda, ulei de masline, ceara de albine, ulei de morcov, ulei de lavanda, pantenol, bioflavonoizi, β caroten, vitamina E, pro-vitamina A, B1, B2.

Efecte

Lapte de corp cu grad ridicat de protectie care asigura cea mai delicata senzatie de protectie intensiva. Impiedica actiunea negativa a radicalilor liberi si imbatranirea rapida a pielii.

Protectie ideala impotriva razelor solare, pentru persoane cu deficit de pigment sau la expunerea la raze de soare intense.

Mod de utilizare

Laptele se aplica pe toata suprafata pielii corpului masand usor, in cantitati optime, cu jumatate de ora inainte de expunerea la soare, periodic in cursul zilei, inclusiv dupa baie sau utilizarea prosopului.

Repetati procedura de mai multe ori pe zi, in special dupa fiecare baie sau dupa ce va stergeti cu prosopul.

Plante predominante

  • masline
  • avocado
  • morcov