Consumator Hemel Cosmetics

Consumatorul este o persoana fizica, care adera pentru a cumpara produsele la pret redus, dar fara drept de a revinde produsele (numai pentru consum personal).

Beneficiati de reducerea de 25% la produsele selectate chiar de la inscriere.

Daca doriti sa deveniti membru Consumator Hemel Cosmetics completati formularul de inscriere pentru Consumatori.

Inscriere

Partener Hemel Cosmetics

Partenerul este o persoana fizica, care adera pentru a cumpara produsele la pret redus, cu drept de a revinde produsele si participa activ la construirea retelei de parteneri, putand realiza un venit suplimentar.

Beneficiati de reducerea de 25% la produsele selectate chiar de la inscriere.

Daca doriti sa deveniti membru Partener Hemel Cosmetics completati formularul de inscriere pentru Parteneri.

Inscriere

Distribuitor Hemel Cosmetics

Distribuitorul Hemel este o persoana juridica (firma), care adera pentru a cumpara produsele la pret redus, cu drept de a revinde produsele in magazinul propriu si care poate participa activ si in construirea retelei de parteneri.

Beneficiati de reducerea de 25% la produsele selectate chiar de la inscriere.

Daca doriti sa deveniti Distribuitor Hemel Cosmetics completati formularul de inscriere pentru Distribuitori.

Inscriere

In afara de produsele alese de Dvs. veti mai primi si pachetul de start in valoare de 20 Lei, continand: catalogul, lista de preturi, contractul de colaborare, cardul de membru si regulamentul de lucru.

Garantie

Pentru toate produsele, Hemel garanteaza 100% pentru calitate. Orice client nemultumit are posibilitatea ca in luna curenta sa returneze produsele, cu inapoierea integrala a sumei achitate.

Pentru comenzi sau inscrieri:Telefon 0743 43 81 42 E-mail[email protected]
Acesta nu este site-ul oficial al System Hemel International, ci este destinat informarii si instruirii retelei proprii de colaboratori.
Hemel Cosmetics Produsele Hemel Cosmetics sunt din materii prime naturale de cea mai buna calitate, selectate cu atentie, ecologice si 100% concentrate Hemel Cosmetics Hemel Cosmetics Hemel Cosmetics 0743.438.142 [email protected] Hemel Cosmetics Hemel Cosmetics Hemel Cosmetics 0743.438.142 [email protected] Romania 14.00 Lei - 200.00 Lei Hemel Cosmetics Hemel Cosmetics