Caracteristici

  • 100% fructe organice
  • Fara adaos de zahar
  • Fara conservanti si alte substante chimice
  • Valoare calorica scazuta (pot fi consumate de copii si diabetici)
  • Valoare nutritiva maxima

Descriere

Gustul specific, placut, suculenta si valoarea nutritiva, sunt calitati care fac ca piersica sa fie unul din fructele preferate. Este sanatoasa pentru ca detoxifica flora intestinala, stimuleaza secretia biliara, fortifica ficatul si plamanii.

Piersica are un continut ridicat de fibre vegetale (celuloza), hidrati de carbon, albumine, 12 saruri minerale (kaliu, calciu, fosfor, magneziu). In compozitia piersicii intra vitamina C, A, B1, B2, PP etc.

Regiunile ecologice pure unde sunt cultivate, aplicarea tehnologiei de fierbere sub presiune, ambalarea la cald, inchiderea ermetica la cald si pasteurizarea uscata, sunt elemente ale calitatii produselor „Bellitza“. Pastrand toate calitatile naturale, produsele „Bellitza“ mentin prospetimea fructelor si legumelor, in suc propriu.

Gemul „Bellitza“ de piersici este fabricat din  fructe selectate, mature, de origine organica. Prin tehnologia speciala de fabricare, gemul pastreaza compozitia integrala a fructelor. Este un aliment excelent pentru copii si persoanele in varsta.