Consumator Hemel Cosmetics

Consumatorul este o persoana fizica, care adera pentru a cumpara produsele la pret redus, dar fara drept de a revinde produsele (numai pentru consum personal).

Pentru a se inscrie cumpara la alegere produse in valoare de 20 puncte (P) (pret cu reducere 25%) si pachetul cu materiale de lucru in valoare de 20 lei (card membru, catalog, contract, Regulament de lucru, Sistem de lucru, lista de preturi, pliante), foloseste produse, nu are obligatii lunare de rulaj si nu beneficiaza de punctele realizate.

Fiecare consumator privilegiat poate deveni partener cu o achizitie de produse in valoare de 20 puncte (P) si are dreptul la calcul de castig pe baza rulajului lunar.
Pot deveni membrii Consumatori Hemel Cosmetics numai persoane cu varsta de peste 14 ani, daca poseda carte de identitate (CI).

Au obligatia de a achizitiona produse in valoare de minimum 15 puncte (P) la fiecare 6 luni de la data inscrierii pentru mentinerea statutului de membru in sistem.

Fara obligatie

Nu aveti nici un fel de obligatie de performanta personala. Nu exista o suma minima de comanda (puteti comanda si un singur produs), nu sunt constrangeri in ceea ce priveste numarul de comenzi lunare.

Garantie

Pentru toate produsele, Hemel garanteaza 100% pentru calitate. Orice client nemultumit are posibilitatea ca in luna curenta sa returneze produsele, cu inapoierea integrala a sumei achitate.