Caracteristici

  • Crema de plaja pentru fata pentru protectia impotriva razelor UVA, UVB si UVC (FPS 30)
  • Pentru toate tipurile de ten
  • Greutate: 50 ml

Descriere

Pielea fetei este cea mai expusa factorilor externi, motiv pentru care este in permanenta pusa in pericol. In timpul lunilor de vara este cu atat mai mult periclitata si de aceea are nevoie de o protectie mai ridicata.

Razele UVA si UVB creeaza impreuna efecte negative si actioneaza cumulativ: pielea tine minte totul, chiar si cea mai mica afectiune care apare din cauza actiunii radiatiilor. Aceste afectiuni se strand in timp si atunci apar sub forma de arsuri serioase sau boli ale pielii, ca si consecinte vizibile ale expunerii mult prea indelungate la soare.

Hemel Sun Care Face Cream (FPS 30) este o crema de fata superprotectoare care o sa va permita o indelunga expunere la soare in siguranta.

Pe langa filtrul natural neorganic mineral contine si hidrolat de lavanda, ulei de morcovi, lavanda si masline, vitamina E, B1, B2, D, β caroten, fier, Ω acizi grasi.

Nu contine conservanti, parfumuri sau filtre sintetice care, in reactia cu fotonii, creaza un numar mare de radicali liberi si prin aceasta se influenteaza direct imbatranirea rapida a pielii.

Efecte

Protectie benefica si garantata, cu efect terapeutic impotriva efectelor nocive in urma expunerii la soare, ideala pentru destinderea si relaxarea nestingherita sub cerul liber.

Gratie bogatiei de substante active protectoare, ingrijeste sistematic si activ pielea fetei asigurandu-i umiditatea si elasticitatea necesara si respinge razele solare nocive.

Are efect antioxidant si anti-age si actioneaza ca un hidratant.

Mod de utilizare

Crema se aplica pe fata, gat si urechi, in cantitati optime, cu jumatate de ora inainte de expunerea la soare, periodic, in cursul zilei, aplicand un strat subtire pe piele prin masaj usor.

Repetati procedura de mai multe ori pe zi, in special dupa fiecare baie sau dupa ce va stergeti cu prosopul.

Plante predominante

  • masline
  • morcov
  • ricin