Caracteristici

  • Crema pentru ingrijirea fetei (ten normal si gras)
  • Contine: miere, ceara de albine, unt de cacao, uleiuri eterice si extracte din plante medicinale, uleiuri din plante – de ricin, migdale, masline
  • Greutate: 30 ml

Descriere

Produs destinat ingrijirii fetei, a decolteului si a altor suprafete de piele normala si grasa, ce hraneste, regenereaza, improspateaza, mentine umiditatea si curata pielea.

Este un fantastic mijloc de ingrijire a pielii pentru toate anotimpurile si conditiile meteo, deoarece impiedica uscarea pielii si o protejeaza de frig.

Efecte

Substantele active din miere, ceara de albine, untul de cacao, uleiurile eterice si vitamine, minerale si oligoelemente, confera toate elementele necesare pentru un aspect neted si sanatos al pielii.

Hidrateaza si curata in profunzime, impiedica uscarea si asigura protectia necesara impotriva factorilor externi, avand in acelasi timp un efect nutritiv.

Pentru ingrijirea naturala si optima pe parcursul intregii zile a tuturor tipurilor de piele a fetei, gatului si bustului.

Recomandari

Este excelenta combinatia cu Hemel Anti-wrinkle (antirid): folositi Hemel Anti-wrinkle (antirid) dimineata si Hemel for Face (pentru fata) seara.

Recomandata pentru zi si noapte, pentru toate anotimpurile si conditiile climaterice.

Consumati cat mai multe fructe si legume proaspete (sunt bogate in vitamine si fibre care hranesc si regenereaza pielea)

Mod de administrare

se aplica pe pielea umeda, masandu-se usor pana la patrunderea acesteia in piele.

Plante predominante

  • cacao
  • migdale
  • masline