Caracteristici

  • Crema pentru ingrijirea si tratarea pielii ingrosate (calcaie, talpi, genunchi, coate, palme)
  • Proprietati: antibacteriene si antimicotice, cicatrizant
  • Greutate: 45 ml

Descriere

Produs eficace ale carui posibilitati de utilizare depasesc cu mult menirea de baza. Mijloc de incredere pentru ingrijirea si tratarea pielii ingrosate de pe calcaie, talpi, genunchi, coate, palme. Solutioneaza problema calcaielor tari si crapate. Inmoaie si regenereaza pielea, iar efectele pozitive se obtin chiar dupa cateva zile de folosire.

Crema pentru calcaie Hemel for Heels, a carei posibilitati de utilizare depasesc cu mult menirea de baza datorita proprietatilor antibacteriene si antimicotice pe care le are (este un bun cicatrizant pentru rani, zgarieturi, arsuri, acnee).

Efecte

Functia primara a acestui preparat este de a reda pielii aspectul catifelat si macerarea depunerilor cornoase, tratarea negilor si ulceratiilor, a herpesurilor si arsurilor. Stimuleaza formarea tesuturilor subcutanate si a celulelor, actionand preventiv impotriva exfolierii si a formarii de depuneri cornoase.

Indicatia de baza a preparatului este ingrijirea si refacerea pielii aspre de pe calcaie, palme, coate si genunchi. Datorita eficientei sale si a actiunii benefice poate fi insa utilizata pe orice suprafata a pielii. Solutioneaza garantat problema calcaielor aspre si crapate dupa cateva zile de mod de administrare!

Mod de utilizare

O cantitate mica de crema se aplica cu mainile umede pe pielea umeda si se maseaza usor. Se recomanda utilizarea zilnica datorita efectului antimicotic si antibacterian.

Plante predominante

  • lavanda
  • masline
  • migdale