Caracteristici

  • Crema pentru ingrijirea pielii predispuse la aparitia ridurilor (antirid)
  • Contine: unt de cacao, miere, ceara de albine, complex de vitamine, ulei de plante, extracte de plante medicinale
  • Actiune: mentine umiditatea, hraneste pielea, improspateaza si regenereaza colagenul, protejeaza pielea de influentele nocive ale razelor solare
  • Greutate: 30 ml

Descriere

Protejeaza pielea de influentele nocive ale razelor solare, deoarece contine filtru UVA natural. Ideal pentru ingrijirea pielii sensibile din jurul ochilor, a cutelor gatului si altor parti ale corpului.

Efecte

Aparitia ridurilor este consecinta modificarilor survenite la nivelul tesutului fibros (colagen), care are rolul de a absorbi umiditatea, actionanad ca un burete, asigurand vigoarea si rezistenta pielii.

Consecintele razelor UVA sunt vizibile dupa o perioada de mai multi ani, si se manifesta prin uscarea, ridarea si imbatranirea prematura a pielii. Ridurile sunt mai accentuate in acele parti ale corpului care au fost expuse cel mai mult la soare (fata, gatul, dosul palmei).

Hemel antirid contine componente active naturale (unt de cacao, miere, ceara de albine, complex de vitamine, uleiuri vegetale, extracte de plante salbatice …), care de blocare de umiditate, hranesc pielea, refresh si reconstrui colagen.

Protejeaza pielea de razele soarelui efecte nocive, deoarece contine, de asemenea, un filtru natural UVA. Un produs extraordinar pentru ingrijirea pielii delicate din jurul ochilor, curbele de gat si in alte parti ale corpului.

Mod de utilizare

Se aplica pe pielea umeda, cu masaj usor.

Recomandari

Este excelenta combinatia cu Hemel for Face (pentru fata): folositi Hemel Anti-wrinkle (antirid) dimineata si Hemel for Face (pentru fata) seara.

De asemenea, in combinatie cu Anti-wrinkle Oil, Hemel Anti-wrinkle reprezinta varianta optima pentru ingrijirea pielii predispuse la aparitia ridurilor.

Rezultate optime in perioada estivala, sunt obtinute prin utilizarea produsului Hemel Anti-wrinkle dimineata (datorita filtrului UVA care mareste spectrul protectiei impotriva razelor solare), iar seara Anti-wrinkle Oil.

Consumati cat mai multe fructe si legume proaspete (sunt bogate in vitamine si fibre care hranesc si regenereaza pielea)

Plante predominante

  • unt de cacao
  • miere
  • ceara de albine