Caracteristici

  • Crema pentru ingrijirea tenului
  • Contine: uleiuri eterice si uleiuri vegetale
  • Greutate: 30 ml

Decriere

Hemel Antiacnee este o crema naturala, antibacteriana, dezinfectanta, special conceputa pentru piele grasa, cu impuritati si pentru piele sensibila la acnee, seboree, cosuri, puncte negre, etc.

Datorita ingredientelor sale, uleiuri eterice, arbore de ceai, levantica, muscata si imortela, uleiuri vegetale de migdale, galbanele, morcov si avocado, aceasta crema reduce semnificativ secretia grasimilor din tesut, deschide porii si indeparteaza impuritatile care cauzeaza furunculi.

Curata acneea pana la radacina si previne aparitia lor. Incetineste si elimina aparitia punctelor negre. Regenereaza pielea astfel incat stimuleaza circulatia sanguina si reinnoirea celulelor.

Reduce secretia crescuta a glandelor, calmeaza inflamatia sanguine si indeparteaza stralucirea nedorita. Curata pielea, mentine nivelul de hidratare, imbunatateste aspectul general al pielii si tenului devine normal.

Mod de utilizare

Crema este potrivita pentru utilizare zilnica. Se aplica dimineata si seara pe fata bine curatata, in special in zonele afectate.

Masati usor dupa aplicare. Nu clatiti.